Returnare produse

Daca ai o problemă cu un produs, care nu a fost rezolvată de catre Departamentul Tehnic sau Departamentul Vânzari, ai posibilitatea de a returna produsul la noi. Primul pas este de a ne contacta utilizând formularul de mai jos, iar noi iți vom răspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucrătoare, cu instrucțiuni de returnare.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm să folosiți o cutie de protecție pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele alimentare și băuturile nu sunt returnabile.


RETURUL PRODUSELOR


    Returul produselor existente pe www.centurybike.ro se supune O.G. nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care sunt achizitionate din magazinul societatii nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului si se supun legilor in aceasta materie.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea retururilor fara notificare scrisa prealabila. Nu se pot returna biciclete asamblate conform solicitarilor din comanda, orice alte componente sau ansamble montate de www.centurybike.ro dupa cerintele specifice ale cumparatorului, precum si marfa vanduta la promotie.

    Pentru a va proteja, S.C. Activtur S.R.L. si www.centurybike.ro opereaza o politica de rambursare flexibila. In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dumneavoastra sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, pe cheltuiala cumparatorului, in ambalajul original cu toate accesoriile, fara urme de montaj sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. Cumparatorul achita taxele de transport tur-retur pentru schimbul produsului, la care se pot adauga 20 lei in cazul in care produsul i-a fost livrat initial cu transport gratuit. In acest sens va rugam sa ne contactati imediat prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

    Adresa de retur este S.C. Activtur S.R.L. Strada Splai Gen.Gh. Magheru, bl.331, sc.b, parter, Arad, cod 310329.

    Rambursarea contravalorii produselor se va face in termen de 10 zile lucratoare de la retur, prin transfer bancar, rambursarea nu se face imediat la predarea/primirea produselor!

In functie de constatarile realizate referitor la starea produsului/produselor si a accesoriilor returnate (produs desigilat, incomplet, avariat, etc), www.centurybike.ro isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produsului/produselor comandat/e o taxa de utilizare si/sau o taxa de procesare administrativa.